DESPRE DRAGOSTE ȘI RESPECT: Paginile de Facebook Centrul Creaţiei Junii Sibiu şi Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”- număr impresionant de utilizatori care au vizualizat postările: în 2016, peste 4,6 milioane!

Ziua de astăzi este despre voi! Vă mulţumim că ne sunteţi alături pe canalele de comunicare online ale instituţiei: aprecierile dumneavoastră ne onorează.

Vă anunţăm, cu multă bucurie şi mult drag, că în anul 2016 pe paginile de facebook Centrul Creaţiei Junii Sibiu şi Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” numărul de utilizatori care au văzut postările noastre s-a ridicat la 4.664.612, dublu faţă de anul 2015. De asemenea, numărul de Like-uri a crescut de la 4.972 la 8.033 – pentru pagina Centrul Creaţiei Junii Sibiu şi de la 7.319 la 11.306 – pe pagina oficială Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”.
Şi tot vouă trebuie să vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături din România, Germania, Statele Unite ale Americii, Italia, Spania, Marea Britanie, Austria, Franţa, Canada etc.

Cu preţuire, 
Echipa CJCPCT „Cindrelul-Junii” Sibiu

Un mesaj din suflete de artiști pentru suflete de sibieni, din suflet de folclor către cei ce iubesc TRADIȚIA și NEAMUL… Un mesaj ce întruchipează țesătura de aur dintre sibieni și artiștii lor de aur care duc în țară și oriunde în lume harul folclorului străbun. Pecete de dragoste, respect, credință, artă.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: