Despre TEATRU, NON-STOP la SIBIU! Două premiere ȋn luna ianuarie la Teatrul mic Sibiu

Agenda teatrală a Teatrului mic din Sibiu n-are “hodina”! In perioada 4 ianuarie- 30 martie,  sunt programate nu mai putin de 14 spectacole, dintre care 4 premiere și 10 spectacole reprezentate în această stagiune pe scena TmS (spectacolele se vor juca ȋn fiecare zi de luni).

 

Dacă vorbim de Teatrul mic din Sibiu, vorbim de un teatru UNIC în acest peisaj cultural extraordinar (Sibiu). TM Sibiu este casa teatrului contemporan, teatrului de maine, locul în care transmiterea nu înseamnă imitație, ci pregătirea pentru creație”, a declarat Constantin Podu, directorul general al Teatrului mic Sibiu.

 

*Ce este Clowniada? Acolo unde merge mȃna, merge privirea, acolo unde merge privirea merge spiritul, acolo unde merge spiritul, se află inima : acolo unde se află inima este Clowniada!

Spectacol de teatru în regia lui Constantin PODU, o premieră absolută pentru Teatrul mic Sibiu, se va juca în dată de 4 ianuarie 2016, de la ora 19:00.

 

*A doua premieră a lunii ianuarie ce se va juca ȋn 18 ianuarie, ora 19:00 este spectacolul “Fluturi în stomac”. Un spectacol cu el şi ea sau ea şi el împreună cu lacrima ce se pierde în surâsul vieţii. Un spectacol regizat de acelasi inspirit Constantin PODU.

 

 

Teatrul mic din Sibiu este situat pe strada Berăriei, nr. 2, lȃngă inspectoratul școlar.

Pentru informații și rezervări, folosiți adresele de e-mail teatrulmicsibiu@gmail.com, respectiv biletetms@gmail.com, sau numărul de telefon 076 231 3788.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: