DIN NOU DESPRE… DROGURI! PLANTANȚIE DE CANNABIS, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTII DE LA CRIMĂ ORGANIZATĂ SIBIU

Aproape 100 de kilograme de cannabis au fost descoperite și ridicate în urma unui flagrant și a perchezițiilor efectuate la trei persoane bănuite de cultivare ilegală și trafic de droguri.

Potrivit unui comunicat oficial, în data de 6 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, în baza datelor și informațiilor deținute, au oprit pentru control în trafic două autoturisme în care au descoperit 22 kg. de cannabis, precum și diferite instrumente folosite la cultivarea și recoltarea plantelor de cannabis.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Sibiu, la locuințele celor trei persoane identificate în cele două autoturisme, au fost descoperite 20 de kg. de masă vegetală de culoare verde olive ce pare a fi cannabis, în diferite stadii de uscare și prelucrare, precum și alte bunuri (bani, laptop, tabletă).

De asemenea, din investigațiile și cercetările efectuate, a rezultat că cei trei suspecți (doi bărbați și o femeie) ar fi dezvoltat mai multe culturi outdoor de cannabis pe raza localității Agnita, de unde se aprovizionau periodic cu marfă. Demn de precizat, de pe aceste terenuri, polițiștii au ridicat 53 de kg. masă vegetală de cannabis.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, în vârstă de 29 și 30 de ani, domiciliați în municipiul Sibiu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: