DIN NOU, TEROARE LA LONDRA! UN ATAC TERORIST A ADUS MOARTE ȘI GROAZĂ ÎN CAPITALA MARII BRITANII! BILANȚ CUMPLIT!!!

images_foto_062017_ATACL

 

Un nou atac terorist a zguduit Londra sâmbătă seară! Tragedia s-a prosdus în imediata vecinătate a Podului Londrei, a informat poliția britanică. Mark Rowley, comandantul serviciilor antiteroriste citate de Reuters, a anunțat că poliția a reușit să doboare trei presupuși teroriști în opt minute de la primul apel.

 

Potrivit ultimelor informații oficiale din această dimineață, atacul s-a soldat cu 6 morți și cel puțin 48 de răniți internați în spitalele londoneze. Cifrele au fost confirmate de Serviciul de ambulanță din capitala britanică, citat de AFP, DPA și Reuters.

*Se pare că atacul se aseamănă cu cel în care o româncă și-a pierdut viața după ce a căzut în Tamisa, la începutul primăverii. De această dată, atacatorii au intrat cu o… furgonetă în pietonii aflați pe pod, apoi au condus până la Borough Market, o piață din apropiere. Dar acolo și-au dat frâu liber furiei: au coborât din vehicul și au început să înjunghie la întâmplare trecătorii, mai ceva ca în filmele de groază, până când polițiști au reușit să se apropie și să îi împuște mortal. Potrivit agențiilor de știri, cei trei purtau imitații de veste cu explozivi. 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: