Directorul TNRS, maestrul Constantin Chiriac, Doctor Honoris Causa al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Republica Moldova

1TT
„Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Republica Moldova mi-a acordat, miercuri, titlul de Doctor Honoris Causa.
Am avut marea onoare să salut toată comunitatea academică a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, care face această punte între Chișinău, Iași, Sibiu și restul lumii, care vine la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu sub semnul dialogului și al cooperării. Este important ca tot ceea ce realizăm să facem sub zodia verbului a dărui. În clipa în care vom învăța ca artiști, ca profesori, ca oameni care construim ceva, să dăruim fără a aștepta nimic în schimb, atunci destinul nostru va avea un rost pe pământ. Organizez FITS de 29 de ani; am plecat de la trei țări și opt spectacole, iar la prima ediție una din țările care au participat a fost Moldova. Am primit nenumărate însemne de-a lungul timpului și pe toate le iubesc ca pe un dar pentru viitor”, a scris maestrul Constantin Chiriac- directorul TNRS și inspirat președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, pe contul său de socilaizare.
SINCERE FELICITĂRI!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: