DOI BĂRBAȚI, CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI CU VIOLENȚĂ, AU FOST PUȘI SUB CONTROL JUDICIAR

images_foto_112017_CJJJU

În cursul zilei de 16 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu au identificat și prins doi bărbați bănuiți că ar fi autorii mai multor infracțiuni de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv distrugere.

 

 

În fapt, în data de 12 noiembrie, în jurul orei 01.30, în timp ce se aflau pe strada Vasile Cârlova din municipiul Sibiu, pe fondul consumului de alcool, cei doi au lovit un bărbat întâlnit întâmplător, la fața locului intervenind un echipaj de poliție de ordine publică. Agresorii au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde au fost identificați și sancționați contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Intenționând să se întoarcă la domiciliu, pe strada Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, bărbatul în vârstă de 25 de ani a agresat fizic un taximetrist care a refuzat să îl transporte, dar cum nu i s-a părut îndeajuns, a avariat mașina pe care acesta din urmă o conducea.

 

În urma plângerilor depuse de către cele două victime, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au declanșat investigații și, astfel, s-a ajuns la concluzia că cei doi bărbați ar fi săvârșit infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv distrugere.

 

În data de 16 noiembrie a.c., cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, au fost prezentați apoi Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi și libertăți a decis aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: