Doi bărbati găsiți fără viață în apropiere de Boian

DECESE

La data de 5 mai a.c., în jurul orei 07.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș au fost sesizați despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani.

Tot în această dimineață, în jurul orei 10.17, polițiștii au fost sesizați din nou despre faptul că, la o distanță de aproximativ 1 km față de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află… cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani.

Se știe că cei doi bărbați sunt din județul Botoșani și erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență. Victimele au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces. Ar fi, se pare, suspiciuni d eintoxicație cu ciuperci sau… alcool, dar, firește, necropsiile vor stabili cauza deceselor.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: