DPC-ul, fara contracte de consesiune din partea Primariei!

Contractul de concesiune pe care societatea de Drumuri si Prestari Servicii il are cu Primaria Sibiu se va incheia anul acesta. potrivit Primarului Sibiului, odata cu finalizarea acestui contract, Primaria nu va mai concesiona lucrarile de reparatii ale strazilor DPC-ului.

Astfel, edilul sef spune ca sociatatea se va reorganiza, „in sensul micsorii”, ea urmand sa ia parte la licitatiile pentru lucrarile din oras.

„Serviciul poate fi licitat. Contractul de concesiune se termina in acest an si nu va exista o licitatie pentru un alt contract de concesiune. Lucrurile se vor rezolva prin simple contracte de presatri-servicii sau contracte de lucrari. Nemaiavand contract de concesiune, automat va avea mai putin de lucru. Dar sunt contrcate licitate, sunt tipuri delucrari pe care le au, sunt anumite asocieri cu alte firme pe contracte licitate, dar va trebui sa se restranga un pic”, a decarat primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Intrebat cine va reface strazile dupa ce companiile de apa si gaz vor sparge asfaltul pentru repararea conductelor, Johannis a raspuns ca refacerea carosabilului „ramane in sarcina celui care sapa ca sa rezolve problema. Probabil, majoritatea va ramane tot cu partener DPC-ul, fiindca toata lumea s-a obisnuit”, adaugand ca pentru anul in curs E-On a semnat deja contractul de refacere a asfaltului cu DPC.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: