Duathlon Challenge 2016 a provocat sâmbătă peste 170 de sibieni la alergat şi pedalat

 

Ei bine, da: TOAMNA, dar și o CAUZĂ NOBILĂ i-a provocat pe sibieni la mișcare! Sâmbătă, 17 septembrie, la ora 10.00, Domnul Răzvan Pop, viceprimarul Sibiului, a dat startul evenimentului sportiv Duathlon Challenge. Peste 170 de participanţi s-au aliniat la poarta de start şi au pornit, înarmaţi cu entuziasm şi voie bună, în echipe a câte 2 şi 3 persoane, alergând şi pedalând prin splendoarea aleilor Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA din Sibiu până spre Răşinari-Trăinei şi înapoi.

 

Cei mai buni concurenţi au fost aplaudaţi de publicul spectator şi premiaţi de către organizatori, iar la festivitatea de premiere, domnul Gheorghe Sterp, consilier judeţean şi fost director al Clubului Sportiv Municipal, i-a felicitat pe cei mai buni şi le-a înmânat câştigătorilor trofeele şi medaliile binemeritate.

Duathlon Challenge a fost organizat de Asociaţia CAB Sport cu sprijinul Asociaţiei Tură în Natură. Proiectul s-a alăturat cauzei de “Protejare a Pădurile României”, promovată în cadrul tuturor evenimentelor din seria Sibiu Challenge desfăşurate anul acesta.

Proiectul a fost cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu.

Mai multe detalii şi imagini pe site-ul www.acceptaprovocarea.com .

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: