Elevii cu 10 la Evaluarea Națională și BAC, premiați de Primăria Sibiu

111111111111

Vești… firești: Primăria Sibiu propune Consiliului Local premierea elevilor care au obținut note de 10 la examenul de evaluare națională și la Bacalaureat.

“Pe lângă investițiile importante în clădirile unităților de învățământ, încurajăm performanța elevilor sibieni prin mici stimulente și mai ales prin recunoașterea performanței. Acordăm burse de studiu, de merit și performanță, premiem elevii care obțin rezultate frumoase la olimpiade și alte concursuri școlare, iar acum propun Consiliului Local să recunoaștem eforturile și reușita tinerilor care au obținut medii de 10 la examenul de evaluare națională și la bacalaureat. Îi felicit public pe acești elevi de excepție!”, adeclarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local din această lună propune premierea a doi elevi de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr care au obținut media 10 la examenul de evaluare națională: Anita Andra Radu și Adelina Miriam. Valoarea propusă pentru premiu este de 2.000 de lei.

De asemenea, se propune acordarea câte unui premiu de 3.000 de lei celor doi elevi de la Colegiul Național Octavian Goga care au obținut nota maximă la Bacalaureat: Daria Covrig și Andra Săraru.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: