Europarlamentarul Claudia Tapardel (PSD) a lansat campania online #VacantainRomania. Printre destinatiile recomandate de români- Delta Dunării, soseaua Transalpina, statiunea Mamaia si Transfagarasanul

 

Claudia Țapardel, eurodeputată PSD și copreședintă a Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European, a inițiat la începutul lunii august campania online #VacantainRomania, un demers prin care îi îndeamnă pe turiștii români să promoveze cele mai frumoase destinații de vacanță din țara noastră. Demersul eurodeputatei s-a bucurat de succes, românii recomandând destinații turistice notorii, precum stațiunea Mamaia, Delta Dunării, Transalpina sau Transfăgărășan, precum și obiective turistice mai puțin cunoscute publicului larg, precum Lacul Vulturilor din jud. Buzău, respectiv Lacul Bicaz, așa cum se vede acesta din proximitatea comunei Hangu, jud. Neamț. 

“Campania #VacantainRomania este un apel pe care l-am făcut către toți cei care își petrec zilele libere în România. Eu însămi am avut parte de câteva zile pline de distracție pe litoralul nostru, la Mamaia, în prezent sunt în Delta Dunării, un adevărat paradis pe care îl avem aici, în România, și îmi mai propun să fac o drumeție în perioada următoare în Munții Apuseni. Tocmai de aceea, îi invit pe români să promoveze, prin fotografiile făcute în timpul vacanțelor lor, valoarea și frumusețea turismului românesc. Fie că s-au aflat la mare sau la munte, în Delta Dunării sau în Transilvania, m-a bucurat foarte tare să văd că sunt atât de mulți români pasionați de locurile pe care le vizitează, oameni mândri de ce poate oferi țara noastră turiștilor din întreaga lume” a precizat Claudia Țapardel.

Până în acest moment, participanții la campania inițiată de Claudia Țapardel pe Facebook au transmis fotografii din Delta Dunării, de pe litoral, din județele Buzău (Lacul Vulturilor) și Neamț (Lacul Bicaz), de pe Transalpina și Transfăgărășan, precum și din multe alte locuri pitorești și atractive din România.

“Voi continua să implic românii în promovarea turistică a României pentru că mai sunt încă foarte multe locuri superbe din țara noastră care au nevoie de o promovare intensă, prin orice mijloace. Intenționez să expun la finalul acestei campanii un album cu toate fotografiile de vacanță în România. Am primit numeroase imagini cu care pot să mă întorc foarte mândră la Bruxelles în această toamnă” a mai spus Claudia Țapardel.

Campania online funcționează prin intermediul hashtag-ului #VacantainRomania. Astfel, fiecare fotografie de vacanță pe care utilizatorii Facebook o postează cu acest hashtag se înscrie automat în campanie. De asemenea, publicul mai are posibilitatea de a trimite fotografiile direct eurodeputatei Claudia Țapardel, printr-un mesaj privat pe Facebook la adresa  www.facebook.com/ctapardel.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: