Europarlamentarul Maria Grapini a deschis al 7-lea Cabinet de europarlamentar. La Sibiu!

Europarlamentarul Maria Grapini a deschis la Sibiu  un nou cabinet de europarlamentar. După Timișoara, Lugoj, Sânnicolau Mare, București, Târgu Jiu,  Focșani, europarlamentarul PC a deschis vineri, 20 februarie, un cabinet la Sibiu, la sediul filialei Partidului Conservator. Doamna GRAPINI a anunțat că urmează să deschidă curând  noi Cabinete la Pitești și Deva. Europarlamentarul și-a exprimat intenția de a deschide unul și în județul Harghita.

În cadrul conferinței de presă, Maria Grapini a reamintit care este rolul europarlamentarului și ce își propune să facă în primul său mandat de eurodeputat. „Europarlamentarii trebuie să se consulte cu instituțiile statului din care provin (Guvern, Parlament), cu mediul de afaceri și cetățenii, pentru a putea să formuleze amendamente la proiectele de Regulamente și Directive în așa fel încât să aibă impact pozitiv asupra României”.

 Totodată, Maria Grapini consideră că promovarea țării din care provin este o obligație a europarlamentarilor şi de aceea își propune să promoveze România cu valorile ei culturale, umane și naturale. Nu în ultimul rând, Maria Grapini își propune ca prin cabinetele de europarlamentar să transmită informațiile de la nivel european, de interes pentru cetățeni sau întreprinzători și să preia problemele, petițiile cetățenilor sau ale întreprinzătorilor, pentru a face demersurile legale către instituțiile responsabile de rezolvarea lor.

Cu ocazia vizitei la Sibiu, europarlamentarul Maria Grapini a avut o întâlnire și cu membrii Biroului Județean al Partidului Conservator dar şi cu primarii și viceprimarii conservatori, ocazie cu care a preluat problemele și nemulțumirile legate de finanțarea primăriilor, problemele legate de fondurile europene și problemele crescătorilor de animale.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: