EVENIMENT: Întâlnirea Francofonă de Afaceri de la SIBIU, ediția a IV-a

images_foto_062019_FRANCO

Clubul francofon de Afaceri din Sibiu în partenariat cu Camerele de Comerț din Franța, Belgia și Elveția din România (CCIFER, BEROCC, CCER), precum și Clubul Francofon de Afaceri din Cluj-Napoca și Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu organizează a 4-a ediție a evenimentului “Les Rencontres Francophones d’Affaires”.

 

Manifestarea va avea loc în data de 13.06.2019, tema central fiind ,,Firma viitorului”. Locația aleasă pentru desfășurare este una specială: firma franco-japoneză NTN-SNR Rulmenți. Într-o hală industrială și tehnologizată, vor fi organizate toate atelierele și demonstrațiile practice susținute de firmele membre C.F.A., dar și de partenerii de la CCIFER, BEROCC, CCER, CFAC, ULBS . În Atelierele de Simulare 4.0 s-au înscris deja firme din domenii ca Industrie 4.0, Roboti colaborativi, imprimante 3D.

,,În plină globalizare și revoluție tehnologică, transformarea digitală a companiilor este o realitate care nu poate fi ignorată și trebuie integrată în strategia lor de dezvoltare. Fără îndoială, firma viitorului va fi mai virtuală, mai conectată, mai colaborativă și mai reactivă la inovații. Transformarea Digitală? Da, dar și noi profesii și noi competențe în companie, un nou management al echipelor, al timpului și al spațiilor de lucru, chiar o nouă relație între angajator și angajați.

Transformarea Digitală? Da, dar cu siguranță noi constrângeri în ceea ce privește respectul proprietății intelectuale, datele personale și cybersecuritatea. Transformarea Digitală? Da, dar și respectarea mediului înconjurător și a sistemului de management al consumului de energie, al luminii fotovoltaice, inteligente și conectate .”, a declarat Ronan Barentin, manager proiect.

Potrivit organizatorilor, în data de 13 iunie 2019, la NTN – SNR Rulmenți, vor fi puse în scenă 5 worskhop-uri/mese rotunde pe urmatoarele tematici :

– TRANSFORMAREA DIGITALA,
– COMPETENTELE de MAINE,
– Noile TEHNICI de MANAGEMENT si de RECRUTARE,
– Aspectele JURIDICE si CYBERSECURITATE,
– ENERGIA VIITORULUI.

Program:

9.00 / Primire și deschidere oficială

10.00 / Transformarea Digitală

11.30 / Competențele de mâine

13.00 14.00 – Pauză de masă

14.00 / Noi tehnici de management și de recrutare

15.30 / Aspecte juridice și cybersecuritate

17.00 / Energia viitorului

18.00 / Concluzii

9.00 – 18.00 : Atelier de simulare 4.0 : standuri cu noi tehnici AGV, 3d printing, roboți colaborativi pentru industrie, linii automatizate.

(înscrierile se pot face accesând linkul de mai jos

https://www.cfasibiu.ro/btob/rencontres-francophones-daffaires-2019/?fbclid=IwAR1HxpbVTD_QwNVoz93gkSOEr-dF2DAIgbuvLQkzDnGPTjAOiUmhp4cI1OY)

Persoană de contact: Ronan Barentin, manager proiect

contact@cfasibiu.ro, 0727951779

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: