EVENIMENT: PORȚI DESCHISE LA INTERCAR Skoda Kodiaq a fost desemnată „Cea mai bună mașină de familie din lume” de către britanicii de la Top Gear

images_foto_052017_IMG-20170424-WA0002

Invitatie la sesiuni de drive-test si verificari gratuite la Intercar

Intercar, dealer-ul autorizat Skoda din Sibiu, are bucuria de a va invita, in zilele de vineri si sambata, 12.05, respectiv 13.05.2017, la evenimentul “Porti Deschise”, o intalnire cu cele mai noi modelele ale marcii Skoda, printre care si cel mai nou membru al familiei Skoda, Noua Skoda Kodiak, un SUV impresionant , cu un design puternic, spatiu generos, si solutii inovative de conectivitate si caracteristici “Simply clever”.

 

In cadrul evenimentului veti avea ocazia sa efectuati sesiuni de drive-test cu modelele dumneavoastra preferate ale marcii Skoda,  iar daca detineti un autoturism Skoda veti beneficia de o verificare gratuita a automobilului dumneavoastra: „Asteptam toti iubitorii marcii pentru a experimenta conectarea pe deplin cu masina pe care o conduc, in cadrul drive-test-urilor cu Noua Skoda Kodiaq, cea mai tehnologizata Skoda construita pana acum, un SUV cu o inteligenta practica care a obtinut punctajul maxim de 5 stele la testele EuroNCAP si care a fost desemnat cea mai buna masina de familie din lume de catre britanicii de la Top Gear. Pentru posesorii Skoda oferim cadou, in aceste zile, o verificare gratuita a autovehiculului lor in baza unei programari prealabile la telefon 0734.889.507“ , arata Rodica Cucu, Specialist Marketing din cadrul SC Intercar SRL.

 

*Intalnirea va avea loc  la sediul SC INTERCAR SRL, loc. Selimbar, DN 1, km. 303+750, Sibiu.

 

Cel mai asteptat model ŠKODA, Skoda Kodiaq

Cel mai nou model ŠKODA porneste la drum încorporând toate punctele forte ale mărcii: un design cu un caracter puternic, spaţiu interior extraordinar şi tehnologie inovatoare care altfel poate fi găsită doar în clasele auto superioare. Skoda Kodiaq marchează începutul ofensivei SUV globale a mărcii ŠKODA.

Kodiaq beneficiază din plin de noul limbaj de design Škoda, modern, clar şi expresiv. Totodată, este un automobil realizat la standarde ridicate, lipsite de compromisuri, atât în ceea ce priveşte funcţionalitatea, cât şi calitatea prelucrării. Odată cu Skloda Kodiaq fabricantul ceh de automobile îşi extinde gama la şapte modele şi peste 40 de variante. Totodată, noul SUV marchează începutul unei campanii SUV extinse.

Acccelerația de la 0 la 100 de km/h a celui mai puternic diesel se face în doar 8.6 secunde.

Skoda Kodiaq vine cu indei ingenioase de conectivitate, cu functii si sisteme de siguranta activa care ofera informatii online din trafic, frânare automată în situații de urgență, protectia pietonilor, asistare la părăsirea benzii de rulare și detectarea mașinilor din unghiul mort, sisteme care monitorizează banda de mers, oboseala șoferului sau functii ce pot observa semnele de circulație, posibilitatea accesarii de la distanta a autovehicului, oferirea de rute alternative in caz de ambuteiaje, preturi la combustibil, informatii privind locurile de parcare, meteo. In caz de accident, SUV-ul iniţiază o conexiune de voce şi date cu o centrală telefonică de urgenţe dedicată şi transferă toate informaţiile necesare şi, in caz de necesitate, se va trimite un echipaj de urgenţă la locul accidentului. Există și o notificare pentru accidente ușoare, dar și una pentru momentele în care mașina se defectează.

 

Skoda Kodiaq – cel mai mare portbagaj din clasa sa

Cu o lungime totală de 4.7 metri (cu 40 de mm mai mare decât Octavia), cu cel mai mare portbagaj din clasa sa, si cu optiunea celui de-al treilea rand de scaune, Kodiaq este inceputul unei noi ere pentru ŠKODA. Un alt atu al modelului este opționalul pentru un al treilea rând de scaune. Portbagajul Skodei Kodiaq are o capacitate de de 720 de litri (în condiții normale) și 2065 de litri atunci când ambele banchete sunt rabatate.Dacă se optează și pentru rabatarea scaunului pasagerului față, Kodiaq poate transporta obiecte de până la 2.8 metri lungime.


Ce trăsături impartaseste SUV-ul cu urșii Kodiak?

– dimensiuni mari (ursul atinge în jur de 400 de kg și înălțime de până la trei metri);
– putere și control asupra elementelor naturii;
– spiritul de familie

Denumirea aleasă pentru SUV se inspiră de la cei peste 3500 de urși Kodiaq ce trăiesc în sudul Alaskăi. Q-ul de la sfârșit provine din limbă băștinașilor (q-ul de final fiind o caracteristică pentru numele de animale în limba Alutiiq).

Al doilea SUV din gama constructorului ceh, Skoda Kodiaq, îşi trage numele de la ursul Kodiak care traieste pe o insula omonima de langa coasta sudica a Alaskai; modul de scriere este derivat din limba bastinasilor – populatia Alutiiq. Alaturi de o populatie de circa 14.000 de oameni, pe insula Kodiak traiesc si aproximativ 3.500 de ursi Kodiak. Populatia nativa Alutiiq denumeste ursul Taq uka ‘aq – litera „q” de la final fiind caracteristica numelor de animale. Prin includerea acestei litere in denumirea noului model SUV de mari dimensiuni, Skoda isi demonstreaza respectul fata de limba Alutiiq. In acelasi timp, litera „q” creeaza un nume deosebit pentru noul si originalul model Skoda.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: