EVENIMENT SPECIAL FITS: Sexualitate şi narcotice în cultura română

Festivalul INTERNAȚIONAL DE TEATRU DE LA SIBIU e tot mai aproape și capătă dimensiuni multiculturale de anvergură! DOVADA… Seria evenimentelor speciale FITS continuă cu conferința „Sexualitate şi narcotice în cultura română. Istorie, religie şi literatură.” De această dată, dialogul are loc între maestrul Constantin Chiriac și Andrei Oișteanu – etnolog, antropolog, istoric al religiilor și al mentalităților. În lucrările sale, acesta reabilitează studiile vizând practicile magico-rituale și simbolistica mito-religioasă.

Titlul și tema conferinței sunt inspirate de două dintre volumele scrise de Andrei Oișteanu și publicate de Editura Polirom, „Narcotice în cultura română. Istorie, religie și literatură” și „Sexualitate și societate. Istorie, religie și literatură.”

Conferința are loc vineri, 24 martie, de la ora 18:00, la Librăria Habitus, iar la final va avea loc o sesiune de autografe acordate de Andrei Oișteanu. 

Evenimentul este organizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Departamentul de Artă Teatrală al ULBS și sprijinit de Librăria Habitus.

 

 


Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: