Festivitatea de premiere 2015 a Campionatului Național de Turism Sportiv “Ștafeta Munților”. La bal, toata lumea in… PORT TRADITIONAL!

Anul 2015 a fost unul foarte competitiv pentru participanții la Campionatul Național de Turism Sporitv “Ștafeta Munților”, cu această ocazie fiind organizate 9 etape la care au participat 84 de cluburi de turism sporitv atât din România cât și din afara țării.

Campionatul Național de Turism  Sportiv “Ștafeta Munților” este o  competiție de turism sportiv, organizată la nivel național / internațional ce are drept scop crearea cadrului organizatoric și competițional în vederea dezvoltării unor relații durabile, în baza principiilor eco-turistice-sportive și de protecție a mediului.

Participanții au vizitat nouă zone spectaculoase din România : Munții Macin, Masivul Piatra Mare, Masivul Parang, Munții Căpățânii, Munții Bucegi, Munții Făgăraș, Munții Cozia, Masivul Siriu, Munții Piatra Craiului unde s-au întrecut în diverse probe montane concurând la una sau mai multe dintre categoriile: Family, Juniori, Veterani, Feminin, Open, Elite.

Pentru că fiecare campionat trebuie să aibă și o festivitate de premiere, organizatorul onorific din acest an împreună cu cluburile organizatoare, cât și cu cele care au participat anul acesta vă invită la FESTIVITATEA DE PREMIERE A CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE TURISM SPORITV “ȘTAFETA MUNȚILOR” , festivitate care va avea loc în perioada 6-8 Noiembrie 2015 în stațiunea Calimanești – Căciulata din județul Valcea, Hotel Căciulata.

Veniti sa ne bucuram impreuna si pentru a-i aplauda, felicita și premia pe cei mai merituosi, dar și pentru a ne întrece în probe ce vor evidenția creativitatea și voia bună!

Pentru că în fiecare an există și un bal mascat, anul acesta s-a decis o temă pentru bal și aceasta va fi: Port tradițional românesc. Cei sosiți la festivitate vor purta costume corespunzatoare temei.

Puteți afla mai multe despre acest campionat accesând site-ul www.stafetamuntilor.ro .

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: