FRANȚA, ÎN DOLIU DE ZIUA EI! E TEROARE: 80 de morți, peste 100 de răniți!

Încă O NENOROCIRE a zguduit EUROPA, în urmă cu puțin timp. Sunt 80 de moți și peste 100 de răniți! Franța a fost înecată în sânge chiar de ziua ei.

După ce ieri au transmis fastul și emoțiile manifestărilor dedicate celebrării zilei Franței, televiziunile anunța acum tragedia care a îndoliat miezul Europei, într-un atac cumplit. Cel puțin 80 de oameni au murit, iar peste 100 au fost răniți în urma unui atac nemilos care a cutremurat orașul Nisa. Potrivit stirileprotv.ro, printre victime se numără și cetățeni străini și, se pare, și copii.

Ca din senin, un camion a spulberat sute de persoane într-o zonă de pe țărmul Mediteranei, unde asistau la un foc de artificii cu ocazia Zilei Naționale a Franței. Cât ai clipit, totul s-a transformat într-un… cimitir, într-o tragedie din care se mai auzeau vaiete, țipete de groază și pașii dezorientați ai supraviețuitorilor. Sărbătoarea s-a transformat în cel mai negru coșmar, impregnând pe retină imaginea zecilor de cadavre care zăceau pe caldarâm, și a ambulanțelor cu sirenele zuruind asurzitor, în căutarea supraviețuitorilor. Martorii au surprins scene apocaliptice și spun că sunt înlemniți de groază.

Isis a salutat atacul.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: