FRUMOS, DELICAT, SPECIAL…Concursul Național al Crescătorilor de Canari de Cântec Roller. La CISNĂDIE!

Un tril poate naște o bucrie, un tril poate șterge o lacrimă!… Așa cum s-a înstăpînit o frumoasă tradție, în fiecare an, la sfârșitul lunii noiembrie, în orașul Cisnădie şi în localitatea Cisnădioara din județul Sibiu, Clubul Național al Crescătorilor de Canari de Cântec Roller împreună cu Primăria orașului Cisnădie, organizează Concursul Național al Crescătorilor de Canari de Cântec Roller.

Anul acesta va avea loc ediția aniversară, prin care se serbează 25 De Ani de la înfințarea Clubului Național al Crescătorilor de Canari de Cântec Roller din România.

Potrivit organizatorilor, sunt așteptați un număr de 44 de concurenți din toată țara. Concursul se va desfășura în perioada 24 – 26 noiembrie, gazda evenimentului fiind Pensiunea „Casa de odihnă Elimheim” din Cisnădioara.

Mult succes tuturor crescătorilor de canari de cântec Roller din România! Iar dumneavostră, iubitorii de păsări și animale de companie sunteți așteptați în număr cât mai mare la Cisnădioara, unde veți putea admira expoziția de canari de cântec, în data de 26.11.2016 începând cu ora 15:00.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: