Gest GROAZNIC din partea Ministrului Apărării Naționale: Își butonează telefonul în timpul unui ceremonial al militarilor întorși din Afganistan

images_foto_032019_Mircea-Marian

Domnule ministru, chiar dacă n-ați fi făcut armata, tot trebuia să aveți și să manifestați RESPECT față de MILITARII ROMÂNI!

 

Ceremonie frumoasă, impresionată, în urmă cu vreo câteva zile la Bistrita, Momentul a fost prilejuit de întoarcere unor trupe românești din Afganistan. Militarii mărșăluiesc disciplinat, emoționați și îl salută pe ministrul Gabriel Leș . Acesta, din NEFERICIRE, nici măcar nu e atent la ce se întâmplă în jur. E mult, mult mai absorbit de mesajele de pe facebook sau instagram, pe telefonul propriu. Ce sens are să acorde atenție și RESPECT militarilor??? El e șeful, el… face ce vrea, nu?!

Păcat. Păcat că un asemenea om e pe o funcție, undeva, în fruntea ARMATEI ROMÂNE!

Aici nu e vorba că oarecine a făcut un gest… nepotrivit. Ăsta de un gest care dă în vileag IGNORANȚA și treaba aia nesuferită că avem în funcții importante oameni care nu au habar sau care pur și simplu nu consideră necesar să-și respecte semenii sau valorile naționale.

P.S. Nu e demis domnul până la ora asta?! La drept vorbind, trebuia să-și fi scris singur DEMISIA! 

 

 

 

Sursa foto: Mircea Marian

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: