Grijă pentru spațiul verde! Ce anunță municipalitatea sibiană?

ghidu

Spațiul verde a fost anul trecut una dintre cele mai prezente teme în spațiul public – și reprezintă un capitol esențial în strategia de dezvoltare durabilă a Sibiului, transmit reprezentanții Primăriei.

Prin urmare, autoritățile aduc la început de an în dezbatere publică un proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind protecția, conservarea, dezvoltarea și întreținerea spațiilor verzi din Sibiu și un Ghid, ca anexă a acestuia.

Capitole explicative precum ”Toaletarea arborilor”, ”Condiții de amenajare și reamenajare a spațiilor verzi prin plantări de material dendro-floricol” ,introducerea unui acord de colaborare între cetățean și primărie, responsabilitățile administrației locale, dar și ale cetățenilor, sunt doar câteva dintre subiectele abordate în acest proiect disponibil aici: https://www.sibiu.ro/…/2021/pro_hot_dez_31.12.2021.pdf

 

 

IMPORTANT: Autoritățile sibiene așteaptă opiniile și sugestiile  cetățenilor până în data de 12 ianuarie 2022, online, pe adresa pms@sibiu.ro, dar și la sediul nostru din strada Samuel Brukenthal nr. 2, camera 8.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: