HAI SIBIUL!!! HC Sibiu joacă în deplasare la Sighișoara

images_foto_032018_XXXH

Handbal Club Sibiu va disputa o nouă partidă în deplasare. Handbaliștii sibieni întâlnesc echipa clasată pe penultimul loc, CNE Sighișoara, joi, 22 martie, de la orele 19.00.

 

După ce în etapa precedentă a obținut al doilea succes consecutiv pe teren propriu, învingând pe ADEP Satu Mare în Sala Transilvania, la o diferență de 17 goluri, scor 35-18, HC Sibiu vrea victorie și în deplasare.

Handbaliștii sibieni vor disputa joi returul cu CNE Sighișoara, partidă ce se înscrie în etapa a XVI-a a Diviziei A. În turul campionatului, HC Sibiu s-a impus în duelul cu formația din Sighișoara, învingând la o diferență de 7 goluri, scor 34-27.

Ne așteaptă un meci greu cu CNE SighișoaraCentrul Național de Excelență pentru juniori al Federației Române de Handbal. Sighișoara are juniori foarte buni, care se antrenează extrem de mult, și sunt convins că acest meci o să fie mai dificil decât cel din turul campionatului, mai ales că jucăm la ei acasă. Cu toate acestea, noi sperăm să facem un meci bun și să obținem toate punctele puse în joc”, a declarat Matei Damian, antrenorul HC Sibiu.

Demn de amintit, înaintea confruntării de joi, HC Sibiu se află pe locul 5 în clasament, cu 21 de puncte, în vreme ce CNE Sighișoara ocupă penultima poziție, cu 6 puncte.

 

HC Sibiu – Spre viitor împreună!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: