HC Sibiu încheie sezonul cu o remiză

images_foto_042019_xxxxxrrar

Handbal Club Sibiu a jucat luni, 8 aprilie, ultimul meci pe teren propriu în acest sezon. Handbaliștii sibieni au terminat la egalitate partida cu CS Minaur Baia Mare, disputată în Sala Transilvania. Scorul: 28-28.

 

HC Sibiu a jucat cel de-al 4-lea meci din acest sezon contra formației din Baia Mare. Partida a contat pentru etapa a 9-a a Diviziei A și s-a încheiat la egalitate, scor 28-28. Oaspeții s-au descurcat mai bine în prima repriză, reușind să intre la pauză în avantaj, 17-12, dar partida s-a echilibrat pe parcurs, când sibienii au reușit să se apropie și să încheie partida la egalitate.

Am făcut o primă.repriză slabă în faza defensivă, în care le-am permis oaspeților să ne dea goluri ușoare, mai ales pe contraatac, și să aibă o diferență destul de mare de 5 goluri la pauză. După pauză însă treptat, treptat, am făcut o apărare mai bună, mai arțăgoasă, ceea ce ne-a permis să revenim în joc și chiar să egalăm la final. Per total, după aspectul jocului, rezultatul de egalitate cred că a fost echitabil în ciuda faptului că echipa din Baia Mare a condus mare parte din joc. Ultima etapă ar trebui să se joace în deplasare la Oradea duminică, 14 aprilie, dar din păcate nu o să putem face această deplasare din cauza situației financiare a clubului. În perioada următoare, probabil că o să luăm și o decizie legată de viitorul echipei de seniori”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.

HC Sibiu – Spre viitor împreună!

Proiect susținut de Primăria Municipiului Sibiu, Ballan Sportswear și de Consiliul Județean Sibiu prin Sala Transilvania. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: