IMPRESIONANT: CHINEZUL CARE A SĂDIT ÎN INIMILE ROMÂNILOR COPACUL PE CARE NOI L-AM UITAT…

COPACUL, celebrul cântec lansat cu ani în urmă de marele Aurelian Andreescu și-a găsit acum un interpret aproape la fel de minunat, dar… dintr-un alt capăt de lume. Aseară, Copacul a sădit emoții și… magnifice rostiri de suflet prin vocea unui tânăr chinez venit să concureze la… „Românii au talent”. Pur și simplu, a sculat România în picioare, de parcă însuși maestrul Aurelian Andreescu, de undeva, din cer, l-ar fi ținut de mână.

Cu o pronunție impecabilă în limba română, cu o ținută decentă și… radiind sărbătoare-ceva ce numai marii artiști poartă și sunt în stare-, tânărul chinez a cucerit spectatorii, juriul, telespectatorii și România toată. Vocea lui a sădit din nou, ca pe vremuri acel sentiment uriaș, de necuprins în cuvinte, al OMULUI legat de pământului lui, de artiștii și simbolurile care au darul de a înnobila…

Hm… a trebuit să vină el, chinezul ăsta simpatic și frumos, demn și curajor, nu doar plin de talent, să ne aducă aminte, să ne pună în relație cu cea mai înaltă coardă a inimii, pe care cântă pământul din care ne-am născut.

A fost uluitor, a fost vibrant, a fost… TALENT, RESPECT… și, poate, ADUCERE-AMINTE.

Și a fost… Golden Buzz. Simpaticii prezentatori Smiley și Pavel Bartoș nu au rezistat și au sărit (cum le permite noul regulament al concursului) să apese butonul magic care duce concurentul direct în semifinală.

A fost MINUNAT!!! EL, chinezul Fang Shuang,

A RIDICAT SALA ÎN PICIOARE, A RIDICAT INIMILE NOASTRE, ALE ROMÂNILOR… ACOLO UNDE… AR TREBUI SĂ FIE ÎNTOTDEAUNA!

 

 

foto: Romanii au talent 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: