IMPRESIONANT, dar… FIRESC! KLAUS IOHANNIS, RECUNOSTINTA pentru medicii si pompierii care au intervenit in cazul COLECTIV!

“Atunci cand cineva face un gest frumos, ar fi atat de bine sa primeasca un semn de la cei din jurul lui ca aceasta este calea… Ar fi asa de bines a fie incurajat si sa primeasca un zambet in loc de o palma” (Oana Pellea)

 

Preşedintele Klaus Iohannis A DECIS! Seful statului, un gest de recunostinta si respect pentru toţi cei care au intervenit la incendiul din Colectiv şi care s-au ocupat de victimele tragediei din clubul din Bucureşti.

Potrivit www.voceatransilvaniei.ro , pe 21 decembrie, la exact un an de la preluarea mandatului, Iohannis organizează un concert al Corului Madrigal dedicate medicilor, pompierilor şi reprezentanţilor celorlalte instituţii care au intervenit în tragedia de la clubul Colectiv care a indoliat tara.

Asa cum anunta mai multe surse oficiale, citate de Mediafax, la concertul susţinut de Corul Naţional de Cameră Madrigal, de pe 21 decembrie, au fost invitaţi cei care au intervenit imediat după tragedia de la clubul Colectiv, precum şi pentru cei care s-au ocupat de tratarea şi îngrijirea victimelor, fiind chemaţi şi mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor care s-au implicat în acest caz.

Totodata, Klaus Iohannis va oferi şi un dineu, la Palatul Cotroceni, pentru invitaţii săi. Evenimentul este programat chiar în ziua în care preşedintele împlineşte un an de mandat.

 

 

Sursa foto: www.paginadepolitica.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: