În ajun de sărbători a… înflorit COMERȚUL ILICIT. Polițiștii au dat amenzi și au confiscat produse cosmetice și carne!

În data de 28 aprilie a.c., polițiștii sibieni au continuat acțiunile pentru protejarea populației împotriva actelor ilicite de comerț cu produse contrafăcute, parfumuri, panificație, legume, fructe, carne și produse alimentare din carne pește, alcool, tutun sacrificare și comercilaizare de miei și carne de miel.

Împreună cu reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu, cei ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Sibiu și Direcției Agricole, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică au efectuat verificări la mai multe societăți comerciale cu puncte de lucru în municipiul Sibiu. În acest context, s-au aplicat 166 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 114.000 lei.

Pe linia combaterii evaziunii fiscale, polițistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au aplicat un numar de 8 sancțiuni la legea 12/1990R in valoare de 53.000 lei și au confiscat produse cosmetice și cantitatea de 143 kg carne și 178 kg de pește, marfă care fie era expirată, fie era comercializată fără avize sanitare.

Totodată, au fost constatate 2 infracțiuni, una de comercializare de produse contrafăcute și una de înșelăciune.

Verificările pe linia combaterii și protejării populației împotriva unor acte de comerț ilicite continuă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: