În paşi de dans, CONCURS INTERNATIONAL la Sibiu!

Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan cucereşte Sibiul! Evenimentul ajuns acum la cea de a 8-a ediţie este programat în perioada 19 – 22 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Şi pentru că, iată, competiţia a devenit o tradiţie şi pentru că tot mai mulţi tineri cred în limbajul pe cât de vechi, pe atât de miraculos al dansului, anul acesta s-au înscris de două ori mai mulți participanți decât la oricare dintre edițiile precedente, după cum confirmă organizatorii. Vor fi, practic,148 de concurenti din Romania, Republica Moldova, Suedia, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Japonia, Coreea de Sud, Marea Britanie, Polonia, Australia, Franta, Croatia si Israel.

Cele trei zile de competiție sunt rezervate concurenților cu vârste între 8 și 26 de ani.  În ultima zi este programată premierea dar și  mult aşteptata Gală a Starurilor, în cadrul căreia îi veţi putea aplauda atât pe dansatorii premiați în acest an, cât și pe invitații ai căror paşi au cucerit mapamondul. *(Cuba, Armenia, Polonia, Republica Moldova si Japonia)

Premiul cel mare este in valoare de 3000 de dolari! Castigatorul se califica in finala concursului din SUA.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: