Încă o înşelăciune prin metoda ACCIDENTUL. Presupusele victime, internate, zice-se, la SCJU Sibiu, aveau nevoie de… elicopterul SMURD, dar și de… 1.000 de euro

 

În data de 5 aprilie, în jurul orei 03.35, o sibiancă în vârstă de 69 de ani a reclamat Poliţiei Municipiului Sibiu faptul că a fost victima unei înşelăciuni prin… deja celebra metodă ACCIDENTUL.

Cum s-a întâmplat: în jurul orei 03.00, femeia a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat necunoscut care s-a recomandat a fi… medic şi care i-a comunicat femeii că fiul şi nora au fost implicaţi într-un accident rutier deosebit de grav, că cei doi se află internaţi la UPU – Spitalul Clinic Judeţean Sibiu şi au nevoie de suma de 1.000 de euro pentru transportul cu elicopterul la Bucureşti unde urmează a fi supuşi unor intervenţii chirurgicale. Convorbirea telefonică a durat aproximativ 15 minute, timp în care un alt bărbat necunoscut s-a deplasat la domiciliul victimei de unde a ridicat suma de bani solicitată.

După plecarea bărbatului căruia i-a dat banii, femeia a înţeles că a fost victima unei înşelăciuni şi a sesizat Poliţia.

În prezent, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu fac cercetări în vederea identificării, prinderii şi tragerii la răspundere a vinovaţilor.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: