Încep lucrările de modernizare pe strada Plugarilor. Pe urmele… puiului de urs, se toarnă și uzura pe strada Moara de Scoarță. Rețeaua de gaz, si ea, înlocuită pe trei străzi

Primaria Sibiu anunta ca incep lucrările de modernizare a străzii Plugarilor. Până în prezent pe această stradă a fost refăcută rețeaua de apă în cadrul proiectului finanțat din fonduri structurale al SC Apă Canal SA și rețeaua de gaz, lucrare finanțată și executată de societatea deținătoare a rețelei. Concret, din data de 18 aprilie, DPC demareaza modernizarea rețelei de canalizare pe primul tronson al străzii, cel dintre strada Oștirii și strada Rahovei (până la fostul complex Silvana). Autoritatile avertizeaza ca traficul pe acest tronson va fi închis, lucrările urmând să fie finalizate până în 1 iunie. De la acea dată constructorul va începe lucrările pe cel de-al doilea tronson al străzii, cel dintre strada Rahovei și Calea Cisnădiei. Situată în cartierul Hipodrom, strada Plugarilor este inclusă în pachetul de opt străzi din zona Calea Poplăcii – Calea Dumbrăvii Turnișor ce vor fi modernizate cu finanțare din bugetul local. Contractul a fost semnat cu asocierea SC DPC SA – SC Comtram SA – SC Geiger Transilvania SRL, valoarea lucrărilor de modernizare pentru toate cele opt străzi fiind de 3.329.206,92 lei, fără TVA.

De asemenea, in zilele de 9 și 10 aprilie se toarnă ultimul strat asfaltic pe strada Moara de Scoarță. In zona au fost executate anul trecut lucrări importante la rețeaua de canalizare și infrastructură, turnarea stratului de uzură fiind ultima etapa in cadrul lucrărilor de modernizare. Pe parcursul celor două zile precizate, traficul va fi restricționat alternativ, pe o bandă, acesta desfășurându-se într-o singură direcție: dinspre strada Lupeni înspre strada Viitorului.

Societatea de gaz înlocuiește rețelele proprii pe alte trei străzi. In perioada 15 aprilie- 6 mai se va lucra pe străzile Rozdești și Gării, iar în perioada 20 aprilie – 2 mai se va înlocui conducta pe strada Timotei Cipariu. Lucrările se vor executa în condiții de trafic, cu restricționarea circulației numai pe o singură bandă.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: