INCREDIBIL! Ce rau ii paste pe tinerii insuratei?

Petreceti, fluierati, dar parca o faceti a… paguba. In valtoarea pregatirilor si petrecerilor de 1 mai nici n-ati bagat de seama ce ar putea umbri bucuria nuntilor de acum incolo!

Potrivit  www.romaniatv.net , veniturile obținute de tinerii căsătoriți la nuntădup[a obicei, luate in vizor de parlamentari. Sa nu cumva sa se imbogateasca prea mult tinerii aflati la inceput de drum, sa nu faca concurenta… altora! Concret, dupa ce a stat si s-a tot gandit, unul dintre deputati crede de cuviinta ca darul de nuntă trebuie impozitat! De altfel, nu este prima dată când apare o astfel de intentie, ideea fiind lansată chiar de Ministerul de Finanțe încă de acum 10 ani.
Acum, propunerea vine dinpartea unui deputat PSD din Comisia de Buget a Camerei şi a fost înaintată către cei de la Ministerul Finanţelor. Parlamentarul argumenteaza că din darul de nuntă statul nu câştigă absolut nimic, lucru care nu este corect. Potrivit acestuia, statul ar trebui să impoziteze aceşti bani. Mai mult, deputatul spune că şi restaurantele şi barurile în care se ţin petrecerile de nuntă ar trebui să fie impozitate mai mult decât celelalte, pentru că sunt încasări mai mari în perioadele in care se organizeaza nunti.

Mai lipseste sa le ceara mirilor si nuntasilor sa plateasca o taxa pentru ca in nopatea nuntii se imbraca cu lucruri scumpe, sau sa impuna mirilor un numar limitat de invitati!

 

 

 

 

Sursa foto: www.romaniatv.net

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: