InterStar Sibiu a pierdut finala rejucata a Cupei Hagi-Danone

ACS InterStar Sibiu a participat ieri la rejucarea semifinalelor din cadrul Cupei Hagi-Danone la fotbal pentru copii, dupa ce au contestat, alaturi de Sporting Junior Vaslui, corectitudinea cu care echipa CSS Corabia a castigat competitia.

Practic, sibienii si vasluienii au reclamat faptul ca cei de la Corabia au foslosit jucatori care erau legitimati la Alro Slatina si care au participat la turneul de juniori D, situatie nepermisa de Regulament. In urma contestatiei, FRF a decis sa retraga titlul castigat de CSS Corabia si sa recurga la rejucarea semifinalelor.

In prima semifinala, InterStar Sibiu a castigat la "masa verde" cu 3-0, intrucat echipa Sporting Junior Vaslui nu s-a mai prezentat la competitie, iar Electrica Timisoara a dispus cu 2-1 de CFR Cluj. In finala, InterStar Sibiu a cedat cu 1-2 in fata celor de la Electrica Timisoara, astfel ca echipa care va reprezenta Romania la Danone Nation, competitie ce se va desfasura in Anglia, pe celebrul Wembley, va fi echipa din Timisoara.

Semifinalele s-au rejucat la Centrul tehnic al FRF de la Buftea, dupa ce turneul final a avut loc la Arad.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: