Ion Caramitru si Horatiu Malaele spun sibienilor… cate-n luna si în stele!

Doi monstri sacri ai teatrului romanesc, Horatiu Malaele şi Ion Caramitru, culeg pentru voi, iubitori ai teatrului din Sibiu, „cate-n luna si în stele” sa va bucure cu ele. 

Vorbe de duh din fascinanta lume a Thaliei, într-un spectacol modern, plin de esenţa spiritului a doi virtuoşi. Vin şi la Sibiu, acompaniaţi de violoncelistul Adrian Naidin, cu un spectacol de… şapte stele!

“Caramitru-Mălăele, câte’n lună şi în stele” este un spectacol de improvizație, pentru că “improvizaţia este starea de graţie a unui actor”, spune Horaţiu Mălăele, prin urmare ritmul este mereu altul, se joacă mereu în forţă, spectacolul este mai plin de haz şi mai profund de la o ediţie la alta.

La rândul său Ion Caramitru mărturiseşte despre partenerul de scenă că „este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru şi ca regizor de film mai nou”.

Seducători, cu un umor irezistibil şi un farmec care ne amintesc de rolurile lor celebre din teatru şi din film, şi cu profunzimea care i-a făcut legende, „cei doi parteneri de dialog se caută, se înţeleg şi se testează”, cum apreciază criticii proiectul devenit de acum o revelaţie a ultimelor sezoane, jucat cu casa închisă la fiecare dintre ediţii.

Nu rataţi spectacolul care va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Thalia.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: