iPhone 6 si iPhone 6 Plus vanzari record la precomanda in Romania

QuickMobile, magazinul care aduce in premiera in Romania cele mai noi telefoane ale companiei Apple a vândut in doar primele zile ale campaniei de pre-comanda, un numar impresionant de terminale iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. 1.500 de consumatori ai brandului Apple din România l-au achitat deja, iar pâna la sfârşitul lunii septembrie, QuickMobile estimeaza ca numarul de unitati vândute va depasi 5.000.

 

Preferatul clientilor a fost modelul iPhone 6 (Space Gray) cu o memorie de 16GB. Pretul unui astfel de telefon este 3.499 de lei in magazinele QuickMobile.

A fost urmat indeaproape in topul preferintelor de iPhone 6 de 64 GB (Space Gray), dar şi de varianta de 5,5 inch al noului iPhone. Fanii terminalelor produse de gigantul american au ales versiunile Space Gray ale iPhone 6 Plus cu o memorie de 16 GB, dar şi de 64 GB. Pe locul 3 in clasamentul vânzarilor s-au aflat modele iPhone 6 Gold de 16 GB și iPhone 6 Plus Gold de 64 GB.

QuickMobile, unul dintre cei mai importanti importatori şi distribuitori de produse IT&C din Romania a pus la dispozitia viitorilor posesori de iPhone 6 și iPhone 6 Plus și accesorii premium. Aceștia au ales sa comande atat folii de protectie, cat și huse, accesorii care raspuns nevoilor consumatorului.

In plus cei care au ales fie un iPhone 6, fie un iPhone 6 Plus au comandat și o extindere a garantiei produsului. Astfel, in plus fata de cea standard de doi ani clientii QuickMobile au ales și o prelungire de unu, respectiv doi ani, prin serviciul Garantie Extra de la QuickMobile.

QuickMobile a adus in premiera in Romania toate cele 18 variante de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Acestea sunt disponibile in trei culori şi anume Space Gray, Silver şi Gold și trei variante de memorie: 16 GB, 64 GB şi 128 GB. Preturile noilor modele iPhone pornesc de la 3.499 de lei pentru variante de 16 GB a iPhone 6, respectiv 3.999 de lei pentru iPhone 6 Plus. Cel mai scump model este cel de 128 GB. Un iPhone 6 cu o astfel de memorie costa 4.499 de lei, iar un iPhone 6 Plus 4.999 de lei. Pentru mai multe variante și preturi:http://www.quickmobile.ro/telefoane/apple/.

Precomenzile continua pe www.quickmobile.ro și in toate magazinele QuickMobile din tara.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: