IUBIȚI SIBIUL! În oamenii frumoşi e frumos şi orașul, și zidul și… coperișul

Fericirea se găsește peste tot. Ea ne strigă mereu. Probabil ca uneori avem nevoie să acordăm mai multă atenție semnelor din jurul nostru și astfel putem găsi bucuria zilelor, lunilor… anilor…

Plimbați-vă o țâră prin oraș și veți redescoperi înțelesul acestor vorbe.

 

Vă îndemn din nou: iubiți Sibiul! Aveți, avem, 1000 de motive pentru ca acest sentiment uriaș să rămână viu și el înflorește la fiece colț, în fiece pas ce-l faceți prin oraș (chiar și acolo unde e necesar să ne punem cu toții în stare de a face ceva pentru a îndrepta lucrurile!).

SIBIUL merită inima noastră, cu toate ale sale. Zi de zi, ceas de ceas, pas cu pas, el ni-i casa și frumos, el ni-i bucurie și ferestre dechis elarg către istorie și cultură, cu peisaje, apnorame și instantanee ce-l pun la inimă oricui. Și parcă acum, în an aniversar, își dă musai splendoarea pe față… ca un altfel de manual al frumosului, numa’ bun să fie învățat pe de rost.

Tot și toate ni se dezvăluie și parcă nu ne dau răgaz, așa, ca să ne fie îndestulătoare hrana privirii și acolo, adânc, în inimă… undeva.

Și, uite-așa, tot cunoscându-l, descoperindu-l și… re-descoperindu-l, pe el, Sibiul nostru drag cu oamenii lui cu tot, parcă-mi vine a spune cum spunea, cândva, Plutrah: În oamenii frumoşi e frumos şi orașul, și zidul și… coperișul.

*Imaginile au fost surprinse cu harul binecunoscut, de prietenul nostru, Louis Guermond.

 

 

 

 

 

 

sursa foto: Louis Guermond

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: