Jaguarul Mai se muta la Grădina Zoologică București, dar… 9 animale noi imbogatesc acum Zoo Sibiu. Eveniment educativ cu Alexandru Mironov

 

 

Vesti proaspete de la ZOO Sibiu! In primul rand, aflati ca Grădina Zoologică Sibiu are, incepand de la sfârșitul săptămânii trecute noi locuitori. Concret, este vorba de o oaie cu coamă, un lemurian, patru pelicani și un vultur de la Grădina Zoologică din București, sumă totală plătită pentru acestea fiind de 25.500 de lei. Totodata, de la Colțul Zoologic Șoimaru a fost cumpărat un piton lung de 6 metri, costul acestui exemplar fiind de 5.500 de lei.

Un alt lemurian a fost primit de la Grădina Zoologică București în schimbul jaguarului Mai. Acesta va fi transportat în noul adăpost la începutul săptămânii viitoare.asa cum precizeaza autoritatile locale, decizia de a face acest schimb a fost luată de conducerea Grădinii Zoologice Sibiu în contextul în care în Grădină specia este deja reprezentată prin doi jaguari adulți și un pui (jaguarul Mihai).

Urmare a acestei achizitii, Zoo Sibiu se poate mandri cu o zestre de 258 animale din 62 specii.

 

“Marile Mistere ale Științei” la Zoo Sibiu, în 27 iunie.

Echipa “Știință și tehnică” condusă de Alexandru Mironov va fi prezentă sâmbătă, 27 iunie la Sibiu pentru a organiza un science-show interactiv numit “Marile Mistere ale Științei”. Organizatorii precizeaza ca evenimentul se adresează atât copiilor, cât și adulților, aceștia fiind invitați să afle cât mai multe despre teoria evoluției oamenilor și a animalelor, despre provocările științei pentru viitor, despre astronomie și dinozauri, în mod interactiv și dinamic și într-un cadru degajat.

Dezbaterea va începe la ora 16, pe terasa de lângă fântâna arteziană din Grădina Zoologică Sibiu.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: