JANDARMII le dau întâlnire copiilor și tinerilor în parcul „Sub Arini”

images_foto_052016_000JAND

Peste 300 de copii și elevi vor vizita standurile instituționale, organizate în cadrul proiectului Smart Park – Orășelul copiilor, în data de 29.05.2016, în parcul „Sub Arini” din municipiul Sibiu.

Fiul unui jandarm, Bucur Simion Alexandru (12 ani) va prezenta copiilor exerciții demonstrative împreună cu câinele de serviciu IABU.

Cu prilejul activităților care vor marca sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului, duminică, 29.05.2016, în intervalul orar 10 -14, o echipă reprezentativă a Jandarmeriei Sibiu va dialoga cu elevi din instituțiile de învățământ preuniversitar, dar și cu părinți sau cadre didactice pe tema prevenirii încălcării normelor legale ori a producerii accidentelor în rândul celor mai tineri beneficiari ai activității instituției noastre.

Cu această ocazie, cei interesați vor putea vizita împreună o expoziție de tehnică militară aflată în dotarea structurilor de Jandarmerie din sfera ordine și siguranță publică și Jandarmerie Montană.

Totodată se vor organiza exerciții demonstrative de disciplină și acțiune a unui cuplu chinotehnic, iar în cadrul dialogului cu tinerii vor fi abordate subiecte cu privire la atribuțiile Jandarmeriei Române, protejarea mediului înconjurător, a florei și a faunei, protecția împotriva pericolelor pe trasee turistice, toleranță între semeni, respectarea normelor de conduită, intr-ajutorare.

*Jandarmii își exprimă dorința de a-și aduce contribuția la formarea educației unor tineri responsabili și civilizați spre beneficiul comunității locale, pentru armonie și înțelegere între semeni.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: