Jandarmii sibieni, in rol de… IEPURAS pentru napastuitii din Rasinari

Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu a desfăşurat pe parcursul acestei zile, o activitate de binefacere, în spiritul acestor sărbători, pentru a reda zâmbetul şi o rază de speranţă persoanelor aflate în situatii de risc.

          Astfel, Jandarmeria Sibiu a identificat o familie cu o situaţie specială, ce figurează în evidenţele sociale ale administraţiei publice locale din comuna Rășinari, iar jandarmii au pregătit pachete – cadou, conţinând dulciuri, fructe, articole de îmbrăcăminte, un aragaz şi alimente.

Astfel, că cei 6 membri ai familiei identificate, dintre care 2 adulţi și 4 copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani, pot primi în dar, prin într-ajutorarea semenilor produse utile și o rază de speranță si fireasca bucurie.  

Efectele benefice pe care acţiunile umanitare le au asupra celor care primesc dar şi asupra celor care dăruiesc deopotrivă sunt izvorul tradițiilor noastre de neam strămoșesc iar rolul fundamental pe care îl au în educație, mediul social și psihicul uman au corespondent direct în starea de bine și conviețuirea în societate.

Prin acest simplu act de caritate, persoanele afectate pot redescoperi, măcar pentru o perioadă de timp, frumuseţea vieţii, pot realiza că nu sunt lăsate să înfrunte singure necazurile inerente prin care suntem puşi la grea încercare.

Sfintele Sărbători de Paști constituie un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi iar în aceste momente trebuie să ne gândim cu afecţiune şi înţelegere la cei pentru care destinul a fost crunt, să încercăm să conştientizăm vulnerabilitatea semenilor noştri. Totodată Învierea Mântuitorului nostru, Iisus Cristos ne îndeamnă să ne bucurăm de cei dragi şi să ne aplecăm mai mult asupra relaţiilor pe care le avem cu aceştia în special dar şi cu oamenii în general, au transmis reprezintantii  Inspectoratului de Jandarmi Judetean Sibiu.

Acţiunea a fost posibilă prin contribuţia benevolă a jandarmilor., care inca o data au dat dovada de acel nobil har numit OMENIE.

   

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: