JAZZ-ul cucereste Sibiul, incepand de azi! Concursul, la a 15-a editie, festivalul, la cea de a 45-a…

Concursul Sibiu Jazz Festival va avea loc în perioada 19-21 octombrie 2015 si este parte a celei de a 45 editii a celui mai longeviv festival al genului din Romania.

Asadar, incepand de azi, bucurati-va de muzica si urmariti cu atentie concurentii care isi propun sa promoveze acest gen care “nu apartine unei anume etnii sau culturi ci este un dar oferit de catre America, lumii”, dupa cum spune Ahmad Alaadeen.

Fundația Sibiu Jazz Festival, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților / Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, organizează a 15-a ediție consecutivă a Concursului Sibiu Jazz Festival, parte integrantă a celui mai longeviv si apreciat festival de jazz din România, care anul acesta sărbătorește 45 de ani de existență.

Potrivit organizatorilor, scopul declarat al Sibiu Jazz Festival este să contribuie constant și continuu la revitalizarea mişcării jazzistice din România, în spiritul tradiţiei de jazz de la Sibiu, prin racordarea la tendinţele europene și internaționale în muzica de jazz şi promovarea tinerilor muzicieni de jazz în țară și în străinătate.

Vor fi acordate premii în valoare totală de 2.100 Euro.

 

Bilete la intrare, 5 lei (reducere elevi, studenti, pensionari, persoane cu dizabilitati) si 10 lei (bilet intreg).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: