JUDEȚUL SIBIU: În ultimii trei ani, a scăzut simțitor infracționalitatea în instituțiile de învățământ și din preajma acestora

images_foto_022018_BATAIE

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu anunță că, în baza planurilor de măsuri elaborate la nivelul M.A.I. şi I.G.P.R., a fost operaţionalizat Planul local de măsuri pentru creşterea siguranţei publice în unităţile de învăţământ sibiene şi în zona adiacentă acestora, în care au fost implicate toate instituţiile cu responsabilităţi, sub autoritatea Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu.

 

Demn de remarcat, pe parcursul anului 2017, pe raza județului nostru au fost sesizate 29 de infracţiuni, din care 4 au fost săvârşite în imediata apropiere a unităţilor de învăţământ, restul de 25 fiind în incinta unor unităţi de învăţământ preuniversitar.

Un fapt îmbucurător este acela că, la nivelul județului Sibiu se evidențiază un trend descendent continuu a infracționalității în mediul școlar, în perioada 2015-2017, numărul infracțiunilor sesizate fiind în scădere cu aproximativ 40%.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: