Juniorii HC CSȘ Sibiu participă la un turneu din Serbia

images_foto_102018_HCJ

FAIN!!! Juniorii HC CSȘ Sibiu vor participa la un turneu de top din Serbia. Handbaliștii sibieni se vor afla în Kraljevo, în perioada 5-7 octombrie, unde vor lua parte, alături de echipe din Serbia, Slovenia, Muntenegru, Croația, Bulgaria și Macedonia la ediția a 4-a a turneului internațional de handbal „Trophy of City of Kraljevo”.

 

Echipe din șapte țări se vor aduna, de vineri până duminică, la Kraljevo, acolo unde se desfășoară o nouă ediție a turneului „Trophy of City of Kraljevo”.

Onorant pentru clubul de pe malul Cibinului, la turneu vor participa și juniorii de la HC CSȘ Sibiu.

E un turneu de pregătire foarte bun, o să reprezentăm Sibiul, sperăm cât mai bine, în jocuri cu echipe din țări cu un handbal foarte puternic, cu o experiență credem noi foarte utilă în vederea jocurilor oficiale din campionatul intern”, a declarat prof. Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.

 

Juniorii sibieni joacă următorul meci din campionat acasă

Echipa de juniori HC CSȘ Sibiu activează în Campionatul Național – juniori III masculin. Handbaliștii sibieni vor juca următorul meci din campionat în data de 10 octombrie, în Sala Transilvania, în compania echipei Lic. „Liviu Rebreanu” Turda, meciul contând pentru etapa a IV-a a campionatului.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: