L-ati vazut?! Asa arata cu doar cateva zile inainte sa dispara

Tanarul sibian dat disparut in urma cu doua saptamani nu a fost inca gasit. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu au revenit cu o poza recenta a  tanarului din Motis, facuta doar cu cateva zile inaintea disparitiei.

Tanarul are urmatoarele semnalemente: 1,80 m inaltime, 80 de kg, par saten, tuns scurt, ten creol, ochi negri. La data disparitiei purta pantalon tip jeans de culoare albastra, pantofi maro, sapca maro, geaca portocalie si un ghiozan albastru cu flori multicolore. Potrivit IPJ Sibiu, tanarul avea si 2.800 de lei la el, in momentul disparitiei.

Reamintim ca „in data de 18.02.2013, Afodorcei Ilie, in varsta de 20 de ani, domiciliat in localitatea Motis, a plecat din municipiul Sibiu, din zona Targului Obor, cu o masina de ocazie, cu intentia de a ajunge la domiciliu, data de la care familia acestuia mai stie nimic despre el. Barbatul muncea in afara tarii si a revenit in Romanie, respectiv in municipiul Sibiu in data de 17.02.2013”, potrivit IPJ Sibiu.

Cetatenii care pot oferi informatii despre aceste barbat sunt rugati sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze gratuit numarul de Urgenta 112.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: