La Gadget World iarna vine cu super caciuli cu Bluetooth

Vine frigul şi cu el vor apărea aceleaşi vechi probleme – mănuşi care te vor împiedica să răspunzi la telefon cu rapiditate, apeluri ratate, telefoane pe care nu le auzi şi, de aici o serie întreagă de probleme. Ca tu să scapi de toate aceste lucruri, GadgetWorld s-a gândit să aducă, în premieră, o serie de căciuli inteligente care sunt nu doar un cadou inteligent, cât mai ales util.

 

De ce ai nevoie de căciulă cu Bluetooth

În primul rând, că e la modă să ai gadgeturi. Apoi, la fel de important este faptul că trebuie să te fereşti de frig. De aceea, căciulile cu bluetooth de la Gadget World sunt perfecte pentru acest anotimp.

Cu un design modern, perfect pentru orice stil vestimentar, căciulile cu bluetooth îţi conferă un sunet de înaltă fidelitate, astfel încât le poţi folosi atât ca să vorbeşti la telefon, cât şi ca să îţi asculţi muzica preferată.

Moda căciulilor inteligente a început în anul 2014, pe când designerii s-au unit cu marile companii de high-tech pentru a scoate un produs unic, menit să revoluţioneze lumea gadgeturilor. Aşa au apărut unele dintre cele mai îndrăgite gadget-uri, căciulile cu bluetooth.

Acum poţi fi şi la Polul Nord şi, stai liniştit, că nu mai trebuie să îţi îngheţe mâna pe telefon sau să pierzi timp scotocind prin buzunare. Ce poate mai practic decât o astfel de căciulă? Îţi ţine şi de cald, îţi este şi de folos.

O căciulă cu bluetooth nu costă o avere, aşa cum ai putea crede. La Gadget World, preţurile încep de la 50 de lei şi poate creşte în funcţie de beneficiile pe care ţi le oferă.

Fes cu căşti, căciulă MP3 player NEW, un gadget cadou inteligent, la doar 50 de lei. Această caciulă  este realizată din bumbac de cea mai bună calitate şi are două căşti incorporate în căptuşeală, la care poţi asculta muzica preferată, datorită conectării printr-un jack universal de 3.5 mm, compatibil cu majoritatea dispozitivelor MP3 player-urilor şi al telefoanelor.

Dacă vrei să faci un cadou special, dar nu ştii care dintre persoane l-ar purta, alege căciula gri cu moţ cu căşti bluetooth unisex H033B negru, un accesoriu modern care îţi oferă o autonomie a bateriei de 5 ore, numai bune pentru conversaţii prelungite sau să îţi asculţi muzica preferată. Cu căciula beanie cu bluetooth, disponibilă la 159 lei, mâinile tale vor sta calde în buzunar, iar telefonul în geantă. Acest fes nu doar că este inteligent, însă îţi va ţine şi de cald. Tot ce trebuie să faci este să conectezi prin bluetooth telefonul, apoi să uiţi de griji. Poţi asculta muzica preferată, iar când vei primi un apel, muzica se va opri pentru ca tu să îl poţi prelua direct, apăsând doar butonul de pe fes.

Dacă ai nevoie de o căciulă inteligentă care să îţi reflecte personalitatea, fesul beanie cu căşti bluetooth, unisex, este modelul perfect. Disponibil doar la Gadget World, la un preţ accesibil, 199 lei, această căciulă cu bluetooth are două feţe, de culori diferite, care îţi oferă posibilitatea să asculţi muzica preferată fără să îţi scoţi telefonul din buzunar. Sunetul este de înaltă calitate şi poţi micşora sau mări volumul. În plus, aceasta poate fi spălată, numai scoţând căştile înainte de spălare.

Dacă eşti fată şi vrei să te fereşti de frig dar, în acelaşi timp, să îţi păstrezi şi coafura intactă, banderola cu căşti bluetooth, disponibilă pe culoarea neagră, îţi oferă o calitate a sunetului de înaltă fidelitate. Singurul lucru neobişnuit este că designul banderolei ar putea face oamenii să creadă că vorbeşti singură, nu la telefon.

Alege-ţi acum accesoriul de iarnă care te va scăpa de frig şi de căutarea telefonului. Căciulile cu bluetooth sunt perfecte atât pentru tine, cât şi drept un cadou inedit de Sărbători pentru cei dragi.

 

(Www.gadgetworld.ro)

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: