LA… PORȚILE PROFESIEI DE JANDARM: Trăirile unei eleve din Sibiu îndrăgostită de această carieră…

images_foto_072017_000000000JJ

Joi, 13.07 a.c., între orele 09.00-14.00 la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, a avut loc o incitantă activitate, inclusă în proiectul “Ce ar fi dacă…?” derulat de Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu, structura reprezentativă a elevilor din judeţul Sibiu.

 

Giura Emanuela Nicole, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu, a avut, astfel, oportunitatea de a cunoaşte principalele atribuţii ale inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu. Preţ de câteva ore, tânăra a avut posibilitatea de a desfăşura activităţi specifice de management, a cunoscut o parte din activităţile şi misiunile specifice unităţii, inclusiv din domeniul Resurselor Umane. Totodată, eleva a participat şi la şedinţa operativă dedicată evenimentului Sibiu Fashion Days 2017.

“Meseria de jandarm este plăcută, chiar dacă implică riscuri. A fost o experienţă foarte interesantă şi mă simt norocoasă că am avut ocazia să particip la această activitate. Am rămas plăcut impresionată de vizita la Postul de Jandarmi Montan Păltiniş”, a concluzionat Nicole la finalul activităţilor.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: