Le plăcea să… fure, dar n-o să le placă după… gratii! Ce au pățit doi tineri sibieni, potrivit zicalei „DUPĂ FAPTĂ… ȘI RĂSPLATĂ”

images_foto_022018_hotiii

În cursul zilei de 21 februarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut doi sibieni cu vârste de 17, respectiv 27 de ani, bănuiți că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt și furt calificat în perioada aprilie 2017 – februarie 2018, pe raza municipiului Sibiu.

 

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că cei doi sibieni ar fi săvârșit nu mai puțin de 9 infracțiuni de furt calificat, 1 infracțiune de furt și 1 infracțiune de complicitate la furt în dauna unor societăți comerciale cu mai multe puncte de lucru în municipiul Sibiu. În data de 21 februarie cei doi au fost reținuți 24 de ore, iar în data de 22 februarie au fost prezentați instanței care a dispus, potrivit legii, arestarea preventivă a celor doi pentru 30 de zile.

Demn de precizat, prejudiciul aproximativ este estimat la 10.000 de lei (bunuri alimentare, cosmetice, alcool).

Cercetările continuă la nivelul Biroului Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, complicitate la furt și furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: