Loredana pregateste un nou hit. Vezi despre ce e vorba! (video)

Sosita la Sibiu, in  ultima seara a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, dupa concertul sustinut in Piata Mare, Loredana a dezvaluit cateva din actualele proiecte. Printre multe altele, Loredana lucreaza si la o noua piesa care va fi coloana Sonora a unui film.

Piesa o sa fie cantata impreuna cu un alt artisti roman, al carui nume Loredana il pastreaza ca surpriza.

Lucrez pentru coloana Sonora a unui film sis per ca saptamana viitoare sa termin. Este o piesa foarte frumoasa , de dragoste si o sa fie un duet”, a spus Loredana dupa concertul de la Sibiu.

Chiar si dupa cateva decenii de cand s-a lansat, Loredana are mii de fani la Sibiu. Artsita a primit o coronita cu flori, dar buchete de flori de la cei care ii admira munca. Insa un singur regret are legat de Sibiu.

As fi vrut sa vin in turneu. In primavera am avut turneu si un oras in care chiar am regretat ca nu am fost a fost Sibiul. Dar promit ca o s aimi repar aceasta lipsa si, cu siguranta, Sibiul va fi in turneul meu de la anul. De cand m-am lansat, din anii ’80, aveam o baza de fani extraordinara sis a stiti ca la ce pui temelie, rezista. Eu, intotdeauna, la Sibiu, am avut fani, si se pare ca sunt din ce in ce mai multi si ma bucur tare mult ca, dupa atata timp, reusim sa comunicam si pot sa cant pentru toate varstele si in toate felurile”, a declarat artista la Sibiu.

Unul dintre cele mai frumoase moment ale serii a fost interpretarea melodiei “Buna seara, iubite”. Mii de telefoane mobile si brichete s-au aprins timp de trei minute iar piata intreaga  a cantat alaturi de Loredana.

Este coplesitor si, in piata asta, parca e ceva magic de fiecare data cand vin. Dar, ca de data asta, nu am vazut atata lume. Cred ca pana in capat de tot era plin, plin de oameni si sunt o norocoasa, si o fericita ca am putut sa le cant si ma bucur ca am putut sa ii fac sa danseze, sa cante, sa uite de griji. N-am mai cantat-o de mult cu baietii din band-ul Agurida, dar a ieist bine. Nu am apucat sa repetam astazi mai deloc, ne-am montat destul de tarziu si m-am bucurat ca lumea stia cantecul”, a spus artista.

Dupa concert, Loredana a stat mai bine de o ora pentru a da autografe miilor de fani care au venit sa o vada in Piata mare a Sibiului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: