Lumea DANSULUI cucerește Sibiul: Transylvanian Grand Prix

images_foto_112019_DAAANs

Fantasy Dance Sibiu și Academia de Dans Brașov vă invită la un weekend dedicat dansului. În perioada 2-3 noiembrie va avea loc la Sala Transilvania cel mai important eveniment de profil al anului, Transylvanian Grand Prix.

 

Iubitorii dansului vor avea ocazia să urmărescă o nouă ediție a Campionatului Mondial Juniori II 10 Dansuri, o adevărată sărbătoare a artei.

La competiție vor participa 35 de perechi de campioni din tot atâtea țări.

Alte două categorii de concurs, destinate sportivilor amatori, World Open Standard și World Open Latino vor aduce la Sibiu, atenție, peste 1000 de sportivi din toate colțurile lumii dintre care 15 perechi din Top 50 mondial (World Raking List). Ambele Open-uri vor fi structurate pe categorii de vârstă, Juvenil/copii I 6-9 ani, juvenil/copii II 10-11 ani, juniori I, 12-13 ani, Junior II 14-15 ani, Tineret 16-18 ani, Adulți 19-34 ani. Competițiile vor fi arbitrate de oficiali din 30 de țări, 38 de arbitri internaționali și peste 50 de arbitri și oficiali români.

Evenimentul se va desfășura în fiecare zi în intervalul orar 9-22.45.

Galele finale vor avea loc sâmbătă, 2 noiembrie și duminică, 3 noiembrie începând cu ora 19. Campionatul Mondial poate fi urmărit sâmbătă.

Accesul publicului se realizează în baza biletelor puse în vânzare online pe kompostor.ro sau în zilele competiției direct de la casa de bilete a Sălii Transilvania. Prețul unui bilet este de 45 de lei. Copiii cu vârsta până în 13 ani și persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită.

Transylvanian Grand Prix este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2019.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: