Macabru sa fie, tot SPECTACOL e…

O alta tragedie zguduie.  Buuun!  Inca o “vaca de muls” pentru barfitori, presa, autoritati care paseaza mata de colo-colo… Spectacol pentru vecinii din bloc care au privit uimiti cum cad doi baieti de la etajul 10 (este vorb ade cazul de la ORADEA), ca apoi sa se “sperie” de bubuitura (dupa cum reiese chiar din declaratiile lor) ivita din impactul tinerilor cu… moartea si…, in sfarsit, sa sune la 112. Sigur, acum fiecare si isi revedica momentul cand au realizat ca asista la o tragedie- ba cand au auzit pasi pe acoperis, ba cand i-au privit (!!!) luandu-si avant, ba cand i-au vazut zburand prin aer… si apoi (!!!), apel la 112.

Se confirma, (a cata oara?), ce spuneam mai zilele trecute. Traim in tara care te priveste cum mori. Macabru sa fie, specatcol ii zice! Ca, daca se salveaza, noi ce mai barfim dupa???

Dar va trece si cazul asta.  O tragedie in plus. Si ce-i cu asta?! Se-aterne o tara linistea dar ne-asteapta altceva, in alt registru… cica se muta (trebuie s-o faca) Basescu de la Scroviste intr-o vila care deja e pregatita. Undeva in Bucuresti. Alt balci, alte barfe…

 

 

 

Sursa foto: www.voceatransilvaniei.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: