MAE a confirmat decesul a doi cetateni romani la Paris

In urma cu putin timp, s-a confirmat o veste trista pentru Romania!

“Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret ca decesul a doi cetateni romani in atacurile produse in cursul noptii trecute in capitala Frantei a fost confirmat de autoritatile franceze. MAE informeaza ca Ambasada Romaniei la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara”.

Potrivit stirileprotv.ro, asa cum MAE a informat anterior, un alt cetatean roman a fost ranit usor in atacurile survenite in cursul noptii in capitala Frantei. Persoana in cauza a primit ingrijiri la un spital din Paris si, in cursul diminetii, a fost externata.

Demn de precizat, premierul interimar Sorin Cimpeanu a convocat sambata dimineata, la Guvern, Consiliul Operativ al Ministerului Afacerilor Interne si reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe.

La randul sau, presedintele Klaus Iohannis a postat urmatorul mesaj pe contul sau de facebook: În tragedia de azi-noapte din Paris și-au pierdut viața doi cetățeni români. Din nou, sufletele noastre sunt în doliu și vă cer tuturor să rămânem uniți și solidari. Familiilor îndoliate le transmit toată compasiunea mea.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: