Mai putin de o luna pana la deschiderea Targului de Craciun!

In mai mutin de o luna, centrul Sibiului va imbraca haine de sarabatoare. Targul de Craciun se va deschide din 22 noiembrie și până în 26 decembrie, timp in care expozanții prezenți în Piața Mare vor atrage vizitatorii cu miros de castane prăjite, migdale pralinate, turtă dulce, vin fiert și cu multe cadouri și decorațiuni de Crăciun.

Atmosfera de cumpărături va fi completată de programul cultural bogat în evenimente dintre cele mai diverse, de la concerte de colinde, muzică gospel, jazz și rock’n’roll, spectacole folclorice și de teatru, până la ateliere creative pentru copii.

Copii sunt și anul acesta în centrul atenției, iar sub îndrumarea unor profesioniști în domeniu, cei mici pot ajunge “masterchefi” la atelierele de brutărie, pot învăța să decoreze turta dulce, să picteze pe ceramică sau să deprindă procedeul de fabricare al lumânărilor. Anul trecut peste 2.000 de copii au vizitat atelierele lui Moș Crăciun. Atelierele sunt destinate copiilor între 5 și 9 ani. Inscrierile la ateliere, pentru școli, grădinițe și grupuri organizate, se face de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00, în baza unei programări efectuate pe site-ul evenimentului: www.targuldecraciun.ro. Durata fiecărui atelier este de aproximativ 40 minute şi se face cu grupe de maxim 30 de copii. Toți participanții vor primi cele necesare desfășurării activității și o diplomă la finalul atelierului.

Ofertă de city break

Alături de Târgul de Paști și CibinFest, Târgul de Crăciun a fost introdus deja în pachetele turistice oferite de hotelierii din Sibiu, principalul scop al evenimentului fiind promovarea turistică a orașului.

La hotelul IBIS Sibiu, turiștii din alte orașe pot opta pentru un pachet complet care include cazare pentru două nopți, ghidaj în centrul istoric al orașului, un voucher de intrare la patinoarul din incinta Târgului de Crăciun și un cadou surpriză. Oferta este valabilă în perioada 22 noiembrie – 26 decembrie 2013, de vineri pâna duminică, în limita disponibilităţii, cu rezervare prealabilă.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: