MAI SIMPLU SĂ FURI ÎN LOC SĂ CUMPERI? Sub control judiciar, bănuiți de furt calificat. Le-au “făcut cu ochiul” niște scule…

images_foto_022019_TRR

 

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 02.00, în Cartierul Arhitecților din orașul Cisnădie, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, sibieni, care aveau asupra lor mai multe bunuri a căror proveniență nu au putut să o justifice.

 

În urma cercetărilor de rigoare, s-a stabilit că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 00.30 – 02.00, cei trei ar fi pătruns într-o clădire aflată în construcție, pe o ușă lăsată descuiată, de unde ar fi sustras mai multe scule folosite în domeniul construcții, prejudiciul creat fiind aproximat la suma de 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au identificat persoana vătămată și au returnat bunurile recuperate.

Ca urmare, în cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar față de cei trei bărbați s-a emis ordonanță de reținere 24 de ore.

La data de 9 februarie a.c., reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu au dispus față de persoanele în cauză aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor trei sibieni.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: