Manageri interimari la Spitalul Judeţean şi la Spitalul de Psihiatrie. CINE SUNT ACEȘTIA?

Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, a semnat luni, 28 noiembrie 2016, dispoziţiile de numire a a managerilor interimari pentru Spitalul Judeţean şi Spitalul de Psihiatrie.

Astfel, începând cu data de 2 decembrie 2016, domnul conf.univ.dr. Călin Remus Cipăian se numeşte în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de 6 luni, iar doamna Denisa Florentina Nicoară se numeşte în funcţia de manager interimar al Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni, așa cum se precizează Ioana Căpăţînă, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.

Demn de precizat, preşedinta Daniela Cîmpean a semnat Dispoziţia nr. 291/25.11.2016 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor demanageri, persoane fizice, ai spitalelor de sub autoritatea Consiliului Judeţean Sibiu, regulament care a fost completat cu prevederile OUG nr.79/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr.95/2006 privind Reforma în domeniul sănătăţii.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: